Close
 
 
 

Marketing și comerț

 
 

Marketing și comerț

Ne angajăm să asigurăm măsuri de marketing și o comercializare responsabilă a produselor Grupului.

 

Marketing responsabil

Ne angajăm să comercializăm în mod responsabil toate produsele noastre către consumatorii adulți cu vârsta de peste 18 ani.

Marketingul nostru este guvernat de principiile noastre de marketing internațional - disponibile pe www.bat.com/imp sau pe site-ul local relevant al Grupului.

Ca atare, ne așteptăm ca furnizorii noștri să respecte:

  • Principiile de marketing internaționale ale Grupului ca standard minim, atunci când sunt mai stricte decât legile locale; sau

  • Legile locale sau alte coduri locale de marketing în cazul în care acestea sunt mai stricte decât sau înlocuiesc principiile de marketing ale Grupului.

 

Comerțul ilicit

Lupta împotriva comerțului ilicit cu produsele noastre este o prioritate importantă pentru Grup.

Este important ca furnizorii noștri să nu aibă nici o implicare directă sau indirectă sau să susțină comerțul ilicit cu produsele noastre.

Ca atare, furnizorii trebuie:

  • Să nu se angajeze sau să sprijine în mod deliberat comerțul ilicit cu produsele noastre;
  • Să implementeze controale eficiente pentru a preveni comerțul ilicit, inclusiv:
    1. Măsuri pentru asigurarea aprovizionării către piață, reflectând cererea legitimă; și
    2. După caz, proceduri pentru investigarea, suspendarea și încetarea raporturilor comerciale cu clienții, furnizorii sau persoanele suspectate de implicare în comerț ilicit.

Să colaboreze cu autoritățile în orice investigație oficială a comerțului ilicit, asigurându-se în același timp că acest lucru este realizat într-un mod legal și în conformitate cu toleranța noastră zero pentru orice formă de luare de mită și corupție, având în vedere riscurile sporite de mită și corupție în relațiile cu funcționarii publici.

 

Tipuri de produse ilicite

Produse contrafăcute sau falsuri:

Copii neautorizate ale produselor de marcă, care au fost fabricate fără știrea sau permisiunea proprietarului mărcii comerciale și utilizând materiale ieftine, nereglementate.

Produse care implică evaziune fiscală:

Produsele care sunt fabricate și vândute în aceeași țară, dar care nu sunt declarate autorităților, respectiv acciza nu este plătită. Aceste produse sunt fabricate în unități legitime sau ilegale.

Produse de contrabandă:

Produse (fie originale, fie contrafăcute) care sunt transportate dintr-o țară în alta fără plata impozitelor sau taxelor sau care încălcă legile care interzic importul sau exportul acestora.

 

Contactarea Grupului