Close
 
 
 

Sănătate, siguranță și bunăstare

 
 

Sănătate, siguranță și bunăstare

Trebuie să oferim și să menținem condiții de muncă sigure și sănătoase.

 

Ce credem noi

Punem mare preț pe sănătatea, siguranța și bunăstarea angajaților noștri și ne angajăm să oferim un mediu de lucru sigur pentru a preveni accidentele și vătămările și pentru a reduce la minim riscurile pentru sănătate ocupațională.

Politica Grupului nostru privind sănătatea și siguranța se bazează pe legislația și standardele muncii locale și internaționale3. Respectăm toate legile și reglementările relevante cu privire la sănătate și siguranță.

 

Managementul sănătății și siguranței

Recunoaștem importanța sănătății, siguranței și bunăstării tuturor angajaților noștri, contractanților și personalului din afara companiei în desfășurarea cu succes a activității noastre.

Companiile din cadrul Grupului trebuie să:

  • Adopte proceduri de sănătate și siguranță în conformitate cu politica Grupului nostru privind sănătatea și siguranța și Manualul nostru de politică globală cu privire la mediu, sănătate și siguranță sau cu legislația națională (oricare dintre acestea care ar avea cea mai mare prioritate).

Toți angajații din cadrul Grupului trebuie să:

  • Aibă grijă în mod rezonabil de sănătatea și siguranța lor și a celorlalți în timp ce își desfășoară activitatea;
  • Coopereze pe deplin, în toate problemele legate de sănătate și siguranță;
  • Nu modifice sau să nu folosească în mod abuziv echipamentele furnizate pentru siguranță; și să
  • Raporteze orice condiții nesigure, în conformitate cu Manualul de politică globală cu privire la mediu, sănătate și siguranță
 

Protejarea bunăstării angajaților

Punem mare preț pe bunăstarea angajaților noștri și ne angajăm să oferim un mediu de lucru sigur pentru a preveni accidentele și vătămările și pentru a reduce la minim riscurile pentru sănătate ocupațională.

Vom acționa continuu pentru a maximiza securitatea fizică a angajaților noștri din întreaga lume, asigurându-ne că politicile și standardele noastre sunt înțelese și că instruirea este oferită astfel încât toată lumea să fie conștientă de problemele de sănătate, siguranță și securitate și cerințele relevante pentru activitatea desfășurată.

 

Cu cine puteți vorbi

  • Superiorul dumneavoastră ierarhic
  • Persoane cu funcție superioară
  • Consilierul dumneavoastră local LEX
  • Directorul de Conformitate: sobc@bat.com
3 Sisteme de management al siguranței și sănătății ocupaționale ale OIM și Managementul sănătății și securității ocupaționale ISO 45001.